Wat en wie is BENG?

“BENG” IS EEN KRACHT-TERM

— #benggraphicdesign — 

Het gebeurde tijdens een van m’n eerste presentaties … Ik was gespannen, eigenlijk enthousiast.  Ik zette het presentatie-bord met standaard op de bespreektafel. “BENG, dit is het!”, zei ik en kreeg onmiddellijk een warm hoofd. Ik voel het nog, dat geklungel tegenover the board of blah blah blah.
Maar toen … over de tafel werd het woord “BENG” meerdere malen herhaald. Hier was meer aan de hand. “BENG” is een krachtterm en nu mijn vuur, mijn brand.


beng_pilotenkoffer_960


Ik ben grafisch ontwerper en richt me op waar het bij u om draait. Een visuele vertaler, een grafisch acteur … ik schuw complexiteit niet, maar wil het simpelweg begrijpen … BENG is Duidelijk, Onverwacht, Effectief en voor Topkwaliteit. BENG DOET.Zo heb ik grote dingen mogen doen voor kleinere opdrachtgevers en kleine dingen voor de grotere … Grafisch ontwerp voor identiteit, branding, strategie, marketing, campaign, event, boeken, zowel online als offline. Alles is veranderd, maar mijn passie niet. Ik houd van direct, helder en simpel … en de liefde …


beng_vakantie_geluk_2006_1280


Ik ben een ervaren grafisch ontwerper en werk met een simpel stappenplan en gewenste inzichtelijke tarieven. Daar sta ik voor en blijf dat voor u doen.

En weer mooie dag,

Bastiaan de Wolff
BENG grafisch ontwerp
contact

beng_logo_made_2017_200