BENG ⇓ wie

‘Neo Avant-garde’ oplossingen

BENG is een krachtterm. Het gebeurde tijdens een van m’n eerste presentaties … Ik was gespannen, eigenlijk enthousiast. Ik zette het presentatie-bord met standaard op de bespreektafel. “BENG, dit is het!”, zei ik en kreeg onmiddellijk een warm hoofd. Ik voel het nog, dat geklungel tegenover the board of blah blah blah. Maar toen … over de tafel werd het woord “BENG” meerdere malen herhaald. Hier was meer aan de hand. “BENG” is een krachtterm en nu mijn vuur, mijn brand.


beng_pilotenkoffer_960


Ik ben grafisch ontwerper en richt me op waar het bij u om draait. Een visuele vertaler, een grafisch acteur … ik schuw complexiteit niet, maar wil het simpelweg begrijpen …De begrippen ‘verdienmodel’, ‘storytelling’, ‘eigendom’ en ‘verantwoordelijkheid’, daar kunnen we over hebben. Als creatief heb ik geen behoefte aan om lastig te zijn. Ik weet alles wordt beter met ‘aandacht’ en ‘concentratie’. Dat kost tijd. Oké, net mij gaat het sneller en wordt het beter.


Ben bezorgd over ons ‘gedrag’

BENG is er om ambities te versterken. Dat kan. Maar hoe beïnvloeden we ons gedrag met communicatie. Ik droom over een voorhoede met ‘Neo Avant-garde’ oplossingen. Het ‘veranderen’ gebeurt toch wel. Denk groter! Ik hoop dat er meer mensen zijn die niet ‘problemen’ vertalen naar te managen ‘uitdagingen’. Ik geloof niet in kleine ideetjes. Creatieven moeten zich voorbereiden op grotere oplossingen. Dat moet je wel durven, natuurlijk. Wil jij ook over grote problemen heen vliegen? En een ferme stap maken om met een verrassend aantrekkelijke oplossing komen. Ik heb honger naar slimme oplossingen! Ruik de tijdgeest.Zo heb ik grote dingen mogen doen voor kleinere opdrachtgevers en kleine dingen voor de grotere … Grafisch ontwerp voor identiteit, branding, strategie, marketing, campaign, event, boeken, zowel online als offline.


beng_vakantie_geluk_2006_1280


Alles is veranderd, maar mijn passie niet. Ik hou van direct, helder en simpel … en de liefde … ik ben liefdevol.


Ik ben een ervaren grafisch ontwerper en werk met een simpel stappenplan en gewenste inzichtelijke tarieven. Daar sta ik voor en blijf dat voor u doen.

En weer mooie dag,

Bastiaan de Wolff
BENG grafisch ontwerp
contact