BCO – 2,5% of 10%

VOOR MENSEN
DIE HET NODIG HEBBEN

BCO vermindert slaapproblemen, spasme, krampen tintelingen en wel meer. Het is ontstekingsremmend, pijnstillend en angst-remmend. Bij diverse medische klachten kunnen BCO druppels meer rust geven.

Mail voor een vraag, afspraak of advies

VOORBEELD:


BCO 2,5% 
—micro-dosering—

Dagelijks gebruik:

BCO microdosering
In 10ml pipetflesje met 2,5% cannabinoïden. Voor gecontroleerd gebruik verdund met olijfolie. ±230 druppels, te beginnen met 1.

Speciaal voor overdag of voor de nacht, om je beter te voelen.

BCO microdosering
2,5% proberen? 

Mail voor een vraag, afspraak en advies

ANDERS:


BCO 10% 
—full spectrum—

Sterk voor het slapen:

BCO full spectrum
In 10ml pipetflesje met 10% cannabinoïden. Voor gecontroleerd gebruik verdund met olijfolie. ±230 druppels, te beginnen met 1.

Speciaal voor de avond, want goed slapen is je beter voelen.

BCO full spectrum
10% proberen? 

Mail voor een vraag, afspraak en advies

BCO WERKT

BCO microdosering en BCO full spectrum
Geeft je beter controle door druppels die je in de mond stopt te tellen. Procentuele sterkte en zelf dosering geeft gewenst effect. BCO maakt je een beetje licht in het hoofd en het lichamelijk effect is verdovend, spieren zullen ontspannen. BCO wordt gebruikt voor vermindering van slaapproblemen, spasme, krampen en tintelingen. Het is ontstekingsremmend, pijnstillend en angst-remmend. Klachten verminderen of verdwijnen, zo maakt BCO voor veel mensen het lijden dragelijker.

Je-weet-wel-druppels
Die je bij de drogist kunt kopen, maar die kennen geen richtlijnen. Dus dan maar voor eigengebruik zelf maken, maar dan wel helemaal goed. Gekozen zijn 4 planten met perfecte medicinale cannabinoïde verhouding. Buiten in de zon van zaadje naar een beest van een struik. Olie wordt gemaakt naar beroemd recept en verdund met olijfolie. Logisch en biologisch. Kijk: bronnen op het web?

Het zelf willen proberen is heel belangrijk. Een gezond stukje zelf-onderzoek draagt bij aan een verbeterend effect op de levenskwaliteit. BCO geneest niet, helpt wel, maar soms zijn er mensen die geluk hebben.

Sterke punten van BCO:
100% biologisch, 100% medicinaal, 100% goede planten, 100% niet crimineel, 100% niet winstgevend en 100% streven naar een menswaardig leven voor mensen die BCO nodig hebben.