BCO – 2,5% of 10%

BCO
⇓ VOOR MENSEN ⇓
DIE HET NODIG HEBBEN

BCO is een extractie van geselecteerde medicinale cannabisplanten. Alle natuurlijke cannabinoïden en terpenen naar bewezen receptuur en procentueel verdund met olijfolie.

Biologische Cannabis Olie

BCO werkt bij diverse medische klachten zoals: slaapproblemen, spasmen, krampen en neurologische problemen. Ontstekingsremmend, ontspannend, pijnverminderend en minder angst. Geeft mij meer rust.

2 VARIATIES

IETS
LICHTER

BCO microdosering
In 10ml pipetflesje met
2,5% cannabinoïden extractie.
Voor gecontroleerd gebruik
verdund met olijfolie.
±220 druppels, te beginnen met één.

IETS  
ZWAARDER

BCO full spectrum
In 10ml pipetflesje met
10% cannabinoïden extractie.
Voor gecontroleerd gebruik
verdund met olijfolie.
±220 druppels, te beginnen met één.

BCO
WERKT GOED

Gedisciplineerd doseren!

Eén druppel onder de tong. Werking: ± 6 uur, koel en donker bewaren, niet in het verkeer en niet om mee te spelen. Het is de kunst om niet of net niet ‘stoned’ te worden. Met jouw gebruik bepaal jezelf de inname-tijd en hoeveelheid druppels. Ik maak er een ritueeltje van.

Je hebt beter controle door druppels te tellen die je in de mond stopt. Bij geen effect, morgen een druppel meer, bij een raar gevoel, morgen een druppel minder. Zo vind je jouw balans en gewenst effect.
BCO maakt je een beetje licht in het hoofd en het lichamelijk effect is verdovend, spieren zullen ontspannen. Als twee warme handen op m’n rug.
BCO wordt gebruikt voor vermindering van slaapproblemen, spasme, krampen en tintelingen. Het is ontstekingsremmend, pijnstillend en angst-remmend. Klachten verminderen of verdwijnen. Het maakt mijn leven dragelijker.

Van die #jeweetweldruppels

Druppels die je bij de drogist kunt kopen. Maar die werkten niet voor mij. Dus dan maar zelf maken voor eigengebruik, maar dan goed. Al die 3 letterige afkortingen, gewoon BCO (Biologische Cannabis Olie). Gekozen zijn 4 planten met perfecte medicinale cannabinoïde verhouding. Buiten in de zon van zaadje naar een beest van een struik. BCO wordt gemaakt naar beroemd recept en verdund met biologische olijfolie. Logisch, ik houd van biologisch

BCO microdosering 2,5%
of
BCO full spectrum 10%

Natuurlijk voor eigen-gebruik!

Het zelf willen proberen is heel belangrijk. Een gezond stukje zelf-onderzoek draagt bij aan een verbeterend effect op je levenskwaliteit. Wereldwijd een trend. BCO geneest niet, dus dat gaan we niet claimen. BCO helpt goed, maar er zijn mensen die wel heel veel geluk hebben gehad. Dus wie weet?

Niet bedoeld voor

Mensen met schizofrenie of hart- en vaatziekten, jongeren en zwangere vrouwen. Voor vermaak gebruiken mensen cannabis op een andere wijze.

STERKE PUNTEN
100% biologisch, medicinale planten,
niet crimineel en ook niet winstgevend.
Een redelijke schenking is lief.

Mail voor
een vraag
of advies