BCO – 2,5% of 10%

BCO
VOOR VRIENDEN DIE HET NODIG HEBBEN

BCO is een extractie van geselecteerde medicinale cannabisplanten. Alle natuurlijke cannabinoïden en terpenen naar bewezen receptuur en procentueel verdund met olijfolie.

Biologische Cannabis Olie

BCO werkt bij diverse klachten zoals: slaapproblemen, spasmen, krampen en neurologische problemen. Ontstekingsremmend, ontspannend, pijnverminderend en minder angst.
Geeft mij meer rust.

2 VARIATIES

IETS
LICHTER

OVERDAG:

BCO microdosering
In 10ml pipetflesje met
2,5% cannabinoïden extractie.
Voor gecontroleerd gebruik
verdund met olijfolie.
+200 druppels, begonnen met één.

WAT  
ZWAARDER

AVOND:

BCO full spectrum
In 10ml pipetflesje met
10% cannabinoïden extractie.
Voor gecontroleerd gebruik
verdund met olijfolie.
+200 druppels, begonnen met één.

BCO
WERKT GOED

Gedisciplineerd doseren!

Eén druppel onder de tong. Werking: ± 6 uur, koel en donker bewaren, niet in het verkeer en niet om mee te spelen. Het is de kunst om niet of net niet ‘stoned’ te worden. Bij gebruik bepaal ik zelf de inname-tijd en hoeveelheid druppels.
En maak er een ritueeltje van.

Ik heb beter controle door druppels te tellen die ik in de mond stopt. Bij geen effect, morgen een druppel meer, bij een raar gevoel, morgen een druppel minder. Zo vind ik mijn balans en gewenst effect.
BCO maakt een beetje licht in het hoofd en het lichamelijk effect is verdovend, spieren ontspannen. Als twee warme handen op m’n rug.
BCO gebruik voor vermindering van slaapproblemen, spasme, krampen en tintelingen. Het is ontstekingsremmend, pijnstillend en angst-remmend. Klachten verminderen of verdwijnen.
Het maakt mijn leven dragelijker.

Van die #jeweetweldruppels

Van die druppels die ik bij de drogist kan kopen, boordevol beloftes. Maar die werkten niet voor mij. Dus dan maar zelf maken voor eigengebruik, maar dan goed.

Al die 3 letterige afkortingen, gewoon BCO (Biologische Cannabis Olie). Gekozen zijn 4 planten met perfecte medicinale cannabinoïde verhouding. Buiten in de zon van zaadje naar een beest van een struik.

BCO gemaakt naar beroemd recept en verdund met biologische olijfolie.
Logisch, ik houd van biologisch

BCO microdosering 2,5%
(1 druppel voor overdag)
en
BCO full spectrum 10%
(3 druppels voor het slapen)

Natuurlijk voor eigen-gebruik!

Het zelf willen maken en gebruiken is heel belangrijk. Een gezond stukje zelf-onderzoek draagt bij aan een verbeterend effect op levenskwaliteit. BCO geneest niet, dus dat ga ik niet claimen. BCO helpt mij heel goed.

Niet bedoeld voor:

Mensen die ik niet ken!
Advies: niet voor mensen met schizofrenie of hart- en vaatziekten, jongeren en zwangere vrouwen. Weet voor vermaak gebruiken mensen cannabis op een andere wijze.

STERKE PUNTEN
Eigengebruik eerst! 100% biologisch, medicinale planten,
niet crimineel en ook niet winstgevend.
Misschien iets voor lieve kennissen, vrienden en familie.
Een schenking lief.

Mail voor
een vraag
of advies